Bericht versturen
Industriezone van Tangshi, Gaobu-stad, DongGuan-de Provincie van Stadsguangdong, China
Thuis

Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd

China Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd certificaten
China Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd certificaten
Goedgetrainde en ervaren werkgevers om al uw vragen te beantwoorden; Bescherming van uw verkoopgebied, ideeën van ontwerp en al uw privé informatie.

—— Mohammed (Iran)

„Uw ingenieurstribune uit in hun grongigheid en betrouwbaarheid. Wij overwegen dit zeer belangrijk in het verzekeren van de prestaties van goede kwaliteitsmachines.“

—— Ahmed (Marokko)

Het snijden was zeer nauwkeurig en uitstekend.

—— Farrukh - Pakistan

Hoogwaardige producten en goede service, als we meer nodig hebben, kom ik bij u terug!

—— Nilsson -Zweden

„Wij zijn zeer tevreden met onze succesvolle samenwerking, en meubilair u overschreden onze verwachtingen.“ leverde

—— Vusal -Azerbeidzjan

Uitstekende Kwaliteit voor Schuimende lijn. En strikte levertijd, de beste commerciële dienst wat wij zoeken. Dat is de stabiele leverancier die wij hebben gewenst

—— Ylli (Alibania)

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd

1 2 3 4
Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd
Zehui Zehui Zehui cnc schuimsnijmachine
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZHMACH
Aantal werknemers : 20~50
Jaarlijkse omzet : 1500000-3000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 70% - 80%
Main Products:: Foam Cutting Machine,Foam Making Machine,foam machinery,sponge machinery,foaming production line
Top 3 Markets: Domestic Market 20.00% Africa 40.00% Mid East 30.00% Europe 10%

Co. van het de machinesmateriaal van Dongguanzehui, Ltd is professionele mechanische Sponsmachines, het materiaal van de Schuimmachine, geavanceerd materiaal en sterke technische kracht, die voor vele machine van de jarenspons, schuimmachines en Schuimmachine worden samengebracht van waardevolle ervaring, lerend van internationale geavanceerde niveauproducten, die met de industrieervaring worden geïntegreerd, hangt onafhankelijke innovatie aan, „exploratie, innovatie, duurzaamheid, betrouwbaar, klant eerst „voor het nastreven van een“ people-oriented, wetenschappelijke ontwikkeling, de achtervolging van voortreffelijkheid, „de kernwaarden van“ innovatie en versterkt het land, aan een fijne eerlijkheid, een harmonie en win-win „ondernemingsgeest. Het bedrijf heeft altijd de nauwkeurige, stabiele en efficiënte mechanische ontwerpprincipes, eerlijkheid aangehangen, verantwoordelijk voor bedrijfsfilosofie, „niet het beste, slechts beter.“


Onze productie van zhf-2O17 de Automatische machines van het sponsschuim, non-stop verandering de formule, meet geen stroom, anijszaadfout 0.01-0.03KG, kleine materiële fout 1-3G; het materiaal aan de Britse niveaureactie, vertraagt reactie, vertraagt reactieschoenen, elektronisch katoen, op katoen-gebaseerde Mislukking, kan de anti-vergeelt graad 3 worden bereikt--5 klassen internationale normen, de hardheid van 20-200, plus poeder 10-250%, laagste dichtheid 6-100, allerlei schoenen, meubilairspons; met installatiepartij die om een verscheidenheid van formuleringen, namens de opleiding van hogere schuimafdeling verzoeken.
Onze bedrijfsfilosofie is:

 

eerlijkheid


- de eerlijkheid is de stijging van ondernemingsweg. De werknemersloyaliteit, bedrijven bereikt het vertrouwen van klanten. Schouder sociale verantwoordelijkheden met integriteit, eerlijkheid en win-win om een brug te bouwen.


Klant eerst


- de toekomst van ondernemingsklanten met de klant is altijd God. De ideeën van de cliënt en de achtervolging van werkelijkheid zijn de grootste tevredenheid.


Transformatie en innovatie


- de tendens van de continu veranderende markt, constant bijgewerkte klantenbehoeften. De transformatie en de innovatie om aan de markt aan te passen en de markt, bedrijfsinformatie te leiden zijn de externe uitdrukking. De eeuwigdurende transformatie en de innovatie moeten bedrijfsvitaliteit en de stuwende kracht bevorderen.


Verfijnd beheer


- het succesvolle beheer moet elk aspect van zorgvuldig in werking stellen en goed-verbonden. De productkwaliteit wordt gelaten van het productieproces van elke nuance. De zo uitstekende zielkwaliteitsbewaking, kwaliteitsproducten is materialization van de collectieve cultuur.
Van ganser harte zouden de welkome nieuwe en oude klanten komende onderhandelingen, de Afdeling uw loyaalste partners willen zijn, voor gemeenschappelijk weg samenwerken!
De producten van ons bedrijf hebben over de hele wereld (met inbegrip van Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, de Soedan, Indonesië, Vietnam, Kenia, enz.), met een groot volume van zaken uitgevoerd, ontwikkelt het bedrijf zich snel met een groep de eminente dienst en technisch personeel.
De welkom nieuwe en oude klanten komen in binnen- en buitenland aan ons bedrijf voor bedrijfsonderhandeling, is Zehui bereid uw meest gelovige partner te worden, en maakt hand in hand een win-win situatie!

 

China Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd Bedrijfsprofiel 0

 

https://youtu.be/qIPkDIUD0bA

Contactgegevens
Dongguan Zehui machinery equipment co., ltd

Contactpersoon: Mr. Wang

Tel.: 0086-15817646348

Fax: 86-0769-88875397

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)